Resultaten voor huis reinigen

 
huis reinigen
Rituele huisreiniging: zo doe je dat! Lunadea.
En ook al is het huis wèl brandschoon en kan je er bij wijze van spreken van de vloer eten, soms is een schoonmaak met emmer en sop niet voldoende om een huis ècht schoon te krijgen en moeten wij heksen ons wapenen met salie, water, zout en kaarsen om de boel ook energetisch grondig te reinigen.
Maak de energie in je huis weer zuiver en positief Ria Stoutjesdijk.
Er is mij meerdere malen door verschillende mensen aangeraden om mijn huis te reinigen met witte salie, dit voor erg veel overlast door een geobsedeerde, in mijn ogen zieke buurvrouw, die stalkt, bedreigd, scheld, zich rondom mijn huis heeft verstopt en aandacht wil die ze niet meer krijgt.
Huis en aura reinigen Healingcentrum Isis.
Huis en aura reinigen. Huis en aura reinigen. Huisreiniging /aurareiniging Als je huis niet prettig aanvoelt, je voelt je niet op je gemak in je eigen huis en je hebt vaak klachten, zoals vermoeidheid, slecht slapen, gespannen voelen, angstig zijn enz, is het mogelijk dat er energieën in uw huis of aura zitten, die er niet thuis horen.
Voorjaarsschoonmaak 2.0: zo verdrijf je donkere energieën uit je huis Holistik.
Wanneer je een heel huis gaat reinigen, werk dan van verdieping naar verdieping in de richting van een open raam of deur. Smudge langs de wanden van elke ruimte en schenk wat extra aandacht aan de hoeken want juist dat zijn plekken waar negatieve energieën zich graag schuil houden.
Energetische huisreiniging bij Quarius in Berg en Terblijt Zuid-Limburg.
Energetische huisreiniging, huizen energetisch reinigen. Door het energetisch reinigen van je huis, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners.
Huis zuiveren / Huisreiniging.
Tot nu toe is het reinigen van een huis altijd succesvol geweest. Na de zuivering sluit ik het huis of woning af met beschermende energieën die rondom het huis zit en het huis zuiver houd en worden de aanwezige bewoners en huisdieren door mij ook energetisch gezuiverd en geheald omdat er soms ook auralifters aanwezig zijn.
Huis Reinigen van energieën met deze 11 manieren!
Je kunt je huis reinigen door middel van luchten. Zet je ramen regelmatig open, het is niet alleen goed om ongewenste geuren en vocht af te voeren, maar ook om de oude energieën je huis uit te laten en zo je huis te reinigen.
De energie in je huis reinigen en zuiveren.
Dit kun je eenvoudig zelf doen, door de witte salie te laten branden, en er mee door je huis te lopen, waarbij je ervoor zorgt dat de rook van de witte salie goed verspreid wordt door de ruimte van je kamer en de hele woning. Reinigen met Witte Salie is in feite altijd goed om de energie in huis algemeen te reinigen.
Zo ontdoe je je huis van negatieve energie Happinez.
Bijvoorbeeld door planten neer te zetten, harde hoeken in huis te verzachten, een windgong op te hangen of TL-lampen te vervangen door zacht licht. Je kunt ook met een wichelroede of een pendel door het huis lopen om te kijken hoe het in elke ruimte met de energie gesteld is. Water, vuur, lucht, aarde. Een veelgebruikte invalshoek voor het reinigen van ruimten zijn de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht.

Contacteer ons