Meer resultaten voor gevel

 
gevel
Gevel Wikipedia.
gerende gevel houten gevel klimaatgevel klokkengevel schermgevel schijngevel vliesgevel. Gevels naar architectuur.: Dordtse gevel horizontale strokengevel pilastergevel verticale strokengevel. Gelderse gevel ingezwenkte lijstgevel halsgevel klokgevel lijstgevel Ojiefgevel pilaster-halsgevel puntgevel rechte gevel rolwerkgevel schoudergevel trapgevel trapeziumgevel tuitgevel verhoogde halsgevel verhoogde klokgevel verhoogde lijstgevel Vingboonsgevel Vlaamse gevel Zaanse gevel.
Gevel en metselwerk Vereniging Eigen Huis.
Voegwerk nog hard genoeg? De voeg van de gevel is het zichtbare deel tussen de bakstenen. Vooral voegen op het zuiden en westen worden zwaar belast door regen, wind, warmte en kou. Ook ouderdom en achterstallig onderhoud kunnen de gevel parten spelen.
Gevel.
Als eerstgebouwd onderdeel van de ontwikkeling van het waterfront, verbindt het gemeentehuis het bestaande dorp met de weidse landerijen langs de rivier. Het gebouw kreeg de schaal van een statig landhuis en een glooiende gevel in verticale stroken van bakstenen metselwerk.
MAG DAT! zelf een camera aan je gevel hangen indebuurt Den Haag.
Daarom vragen wij ons bij heel veel dingen af, MAG DAT? Deze week: zelf een camera aan je gevel hangen. De gemeente Den Haag mag als daar voldoende aanleiding toe is een camera ophangen om de openbare orde te handhaven.
Gevel en Dakadvies Nieman Raadgevende Ingenieurs.
Werken bij Nieman. Toonaangevend in gevel en dakadvies. Nieman-Kettlitz Gevel en Dakadvies wordt jaarlijks meer dan 200 keer ingeschakeld voor onderzoek naar klachten en schades. De door ons opgedane kennis door jarenlange ervaring met schade-onderzoek en arbitragezaken willen wij graag met u delen.
Gevel 14 definities Encyclo.
De gevel aan de straatzijde heet de voorgevel, verder zijn er zijgevels en een achtergevel te onderscheiden. Meestal is een gevel van steen, glas of hout, en soms van andere materialen zoals metaal gemaakt. De gevels van eenzelfde gebouw zijn niet altijd van hetz.
Peutz Geveltechniek.
Een van de eerste en gelijk beeldbepalende gebouwen op de Kop van Zuid in Rotterdam is het World Port Center. Het 124 meter hoge kantoorgebouw is ontworpen door de Engelse toparchitect sir Norman Foster en telt 34 verdiepingen en heeft in totaal ca. 40.000 m kantoorruimte. Peutz Geveltechniek is op diverse aspecten betrokken geweest voor de gevel van dit gebouw.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: gevel. g e vel de; m; meervoud: gevels 1 voormuur; buitenmuur van een gebouw. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Wat is een gevel GevelWand.
We hebben het over de gevel. We kijken naar de definitie van een gevel, maar ook naar het uiterlijk en de verzorging van een gevel. Definitie van een gevel. Een gevel betekent volgens het woordenboek dat deel van een huis wat aan de voorkant zit.

Contacteer ons