Op zoek naar groene gevel?

 
groene gevel
Groene gevels DuraGreen.
De zelfdragende gevelbegroeiing, opgebouwd uit een betonsteen met twee verticale holtes en twee openingen aan de voorzijde, zorgt voor een effectieve begroeide gevel met minimale uitval en tegen minimale kosten. DuraGreen Constructief systeem. De besteksteksten van alle DuraGreen systemen vindt u in onze bestekservice. Naar de bestekservice. De voordelen in het kort. Reductie Urban Heat Island effect. Gezond werk en leefklimaat. Toepasbaar en verticale gevels en wanden. Eenvoudige en snelle montage. Te combineren met zonnepanelen. Bekijk de brochure. Geïnteresseerd in groene gevels?
Tips voor een groene gevel.
Een groene gevel is perfect voor mensen met een kleine stadstuin of balkon, omdat het weinig ruimte in beslag neemt. De planten vangen schadelijke stoffen zoals CO2 op vanuit de buitenlucht. Op die manier draagt een groene gevel bij aan de biodiversiteit.
SemperGreenwall Groene gevel van Sempergreen Sempergreen.
Met een outdoor groene gevel kunt u groen in de stad realiseren, daar waar weinig oppervlakte voor groen is. Dankzij het flexibele systeem en de grote variatie aan planten van de SemperGreenwall is vrijwel iedere wand geschikt voor een groene gevel.
Groene gevel beplanting Vertical Planting.
Voordelen verticale tuinen. Home Groene Gevels. Groene gevels en groene wanden. Welkom bij de specialist in groene gevels en verticale tuinen, het begin van een groene duurzame toekomst.Maak kennis met onze groene wanden en lees meer over hoe wij werken aan een groene toekomst.
Voordelen van een groene gevel Sempergreen.
Verlengt levensduur gevel. Een groene gevel biedt bescherming tegen weersinvloeden als zon, regen, wind en temperatuurwisselingen en verlengt zo de levensduur van uw gevel. De planten die in een groene gevel verwerkt zitten bevorderen de leefomgeving van vogels, vlinders en insecten, vooral in de stad waar alleen steen is.
groene gevels en daken.
By 2015-12-18T2038360000: november 5th, 2013 Groene gevels en daken Reacties uitgeschakeld voor Voor en nadelen. Waarom groen dak of groene gevel? Gallery Waarom groen dak of groene gevel? Groene gevels en daken. Waarom groen dak of groene gevel? Waarom zou jij nu kiezen voor een groen dak of gevel?
Groene gevel Amsterdam Rainproof.
Groene gevels bieden bovendien ruimte aan flora en fauna. Er zijn verschillende manieren om een groene gevel aan te leggen: met behulp van zelfklimmende planten, een klimconstructie, met bakken aan de gevel of een substraat dat aan de gevel is bevestigd.
Grootste groene gevel ter wereld Architectuur.nl.
Door: Jacqueline Knudsen 06-06-2016. In de Belgische gemeente Laakdal groeit de grootste groene gevel ter wereld, met een oppervlakte van meer dan 2.000 m2 op het nieuwe distributiecentrum van Nike, dat geheel werkt met hernieuwbare energie afkomstig van onder andere zonnepanelen, windturbines en geothermie.
Groene gevels Bouwwereld.nl.
Greenface is echter vooral bekend geworden met het systeem Green Structure, dat is toegepast bij de parkeergarage Westblaak in Rotterdam. Dit systeem bestaat uit plantenbakken die aan de gevel worden opgehangen. Klimplanten hierin groeien met behulp van gaaskorven over de gevel. WallPlanter en Live Panel. Mobilane levert twee systemen voor groene gevels: de WallPlanter en het Live Panel.

Contacteer ons