Zoeken naar leisteen gevel

 
leisteen gevel
Home Leikon.
Dat is ook de reden, dat bijvoorbeeld op een belangrijk Frans monument als Mont St. Michel alle daken met deze leisteen gerestaureerd worden. De Conchita is een iets bonte lei die wordt geproduceerd in een kleine Spaanse groeve. Deze luxe natuurlei zit hier op een woonhuis Appeltern. Deze grijs genuanceerde natuurlei uit de Himalaya komt uit de Douglas-familie. Het heeft een gladde tot rustieke structuur. Deze natuurlei is hier gebruikt op een luxe woonvilla in België. Carea is de grootste Franse producent van gevelbekleding en de Artema is ongetwijfeld een van de meest spraakmakende producten uit haar assortiment. Een uniek voorbeeld van Natuursteen Composiet. China Slate Multigrey. China is booming, óók op het gebied van natuurleien. De China Slate Multigrey, hier gebruikt in een woonwijk in Roosendaal, is een robuuste lei met een warm kleurenpalet. De Languedocienne is een prachtige Monnik en Nonpan van Terreal. De speelse kleuren en bijzondere structuur stralen een en al Frankrijk uit. Stonepanel Orient Gold. Deze gevel met Stonepanel Orient Gold is een schitterend uithangbord van dit innovatieve natuursteen gevelsysteem.
Gevelleien.
Leien met afgeronde randen en een uiterst glad oppervlak.Afvoer van water en weerstand tegen mos sterk verbeterd. Ze worden voor nieuwbouw en renovatie, voor dak en gevel toegepast. New Stonit heeft de uitstraling van een natuurlei, met daar bovenop alle voordelen van een perfect geproduceerde en gecontroleerde vezelcementlei.
Leisteen Gevelbekleding.nl.
Leisteen is beschikbaar in vele kleuren, zeker de kunstlei en deze steensoort is niet al te duur. Prijzen van leistenen gevelbekleding variëren van 50, tot 80, per vierkante meter. Het materiaal is echter minder makkelijk te bewerken, waardoor de kosten van het plaatsten van de gevelbekleding toch wel hoog op kunnen lopen.
Gevelbekleding Lei Import B.V.
Tegenwoordig maakt men gevels met verschillende gekleurde leien. Hierdoor creëert u naast een duurzame gevel ook een levendige uitstraling. Bekijk hier onze natuurleien die geschikt zijn als gevelbekleding. Natuurleien toegepast als gevelbekleding is ook geschikt voor uw interieur. Op onderstaande afbeelding is te zien hoe natuurleien zijn toegepast als gevelbekleding in een winkel. Naast de gevelbekleding is hier gekozen om de leisteen te gebruiken als schoenpresentatie.
Leien gevel: prijs mogelijkheden Gevelrenovatie-info.nl.
Uitzicht gevelbekleding met leien. Het uitzicht van een leien gevel wordt gedeeltelijk bepaald door het type lei kleur, vorm, materiaalsoort en gedeeltelijk door de manier waarop de leien aan de gevel zijn bevestigd. Er zijn verschillende manieren waarop men de leien kan bevestigen.:
Leien gevelbekleding: Info, Mogelijkheden Prijzen.
Het kan wel zonder problemen dienen als esthetisch element voor een volledige gevel. Uitzicht kiezen: gevels in leien. Er zijn diverse soorten leisteen, afhankelijk van de oorsprong. Er is ook voldoende keuze uit het groot scala aan kleuren. De beschikbare kleuren zijn die van natuursteen en gaan van grijs tot antraciet.
Lei en leisteen, een natuurlijk en bijzonder product.
Deze variëren van dubbele dekking of enkelvoudige dekking tot en met een enkelvoudige horizontale dekking of dubbele dekking met open voeg. Op die manier is leisteen toe te passen op zowel projectbouw als bij restauratiewerkzaamheden. Een leipan is een platte keramische dakpan zonder zijsluitingen, meestal in de vorm van lei. Vaak wordt een leipan ook wel tegelpan genoemd. De meest sierlijke vormen en verrassende kleuren zijn mogelijk met een leipan. Een leipan geeft een dak of gevel door zijn platte vorm een nostalgische en exclusieve uitstraling.
Gevelbekleding met leisteen Leidekkersbedrijf Engelberts.
Gevelbekleding, een prachtige natuurlijke uitstraling door leisteen. Naast leisteen te gebruiken voor het bekleden van daken, kan het ook goed toegepast worden als gevelbekleding. Het bekleden van gevels met leien is duurzaam en geeft het pand een natuurlijke uitstraling. Door middel van de verschillende dekkingssoorten kan dezelfde soort lei een hele andere uitstraling geven aan het totaalbeeld van een gebouw. De Maasdekking kan op zowel dak als gevel worden toegepast, terwijl de Leuvensen en Zwitserse dekking uitsluitend op gevels worden toegepast.
Daklei.nl De specialist in Leisteen daken en gevelbekleding.
De BESTE oplossing in Daklei en Leisteen Gevelbekleding! Bent u op zoek naar een mooie, duurzame dakbedekking? Een smaakvolle oplossing voor uw gevel? Een sterke tegel voor een terras? Daklei laat u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk Braziliaans leisteen.

Contacteer ons