Zoeken naar impregnatie

 
impregnatie
impregnatie vertaling Nederlands-Engels.
Synoniemen van impregnatie; ander woord voor impregnatie synoniemen.net.
zoekspoor: effectief impregnatie. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: bevruchting, fertilisatie, impregnatie, inseminatie, ontvangenis. woordverbanden van impregnatie grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken.: Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.:
Impregnatie van het centrale zenuwstelsel met kwikzouten Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.
Resiplast Primers en impregnatie.
Primers en impregnatie. Home Onze producten Primers en impregnatie. Primers en impregnatie. Bij het impregneren worden zeer vloeibare harsen aangebracht op de ondergrond waardoor de ondergrond bijkomende eigenschappen kan krijgen zoals een stofwerend en een vochtwerend karakter. Uitstekende hechting 15.
Impregnatie 9 definities Encyclo.
medisch het binnendringen van de zaadcel in de eicel. Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/impregnatie.: het impregneren medisch het binnendringen van de zaadcel in de eicel Bron: Wikiwoordenboek impregnatie. SpellingCorrect gespeld: impregnatie komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal.
Dikte en impregnatie van klimtouw.
En klim je zeker een paar keer per jaar kies dan een impregnatie zoals Dry Standard van Mammut of een Dry Cover van Beal. Klim je regelmatig en ook bij slechter weer ben jij van de partij? Kies dan voor een goede impregnatie.
Impregnerendoejezelf.nl impregnatie, gevelimpregnatie, impregnatie muren.
Impregnerendoejezelf.nl impregnatie, gevelimpregnatie, impregnatie muren. Impregnatie van muren voorkomt dat vocht en vuil in uw gevel trekt. Dat zorgt op zijn beurt weer voor een gezonder leefklimaat in huis, bescherming tegen vorstschade, een lagere energierekening en een waardevermeerdering van uw woning.
impregnatie WikiWoordenboek.
Geluid: impregnatie hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. Naamwoord van handeling van impregneren met het achtervoegsel atie. medisch het binnendringen van de zaadcel in de eicel. Engels: impregnation en. het binnendringen van de zaadcel in de eicel. Engels: impregnation en. Zie Wikipedia voor meer informatie. Het woord impregnatie staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Impregnatie Tuinhuisstore.be.
Als ik mijn tuinhuis laat impregneren, moet ik het dan nog onderhouden? Ja, ook na impregnatie is er onderhoud nodig, maar pas na enkele jaren. Impregnatie maakt uw hout in de aanvangsjaren sterker, maar daarna gaat er door harde weersomstandigheden ook sleet op zitten.

Contacteer ons